Accu lampje brand af en toe

Geplaatst op: 26.03.2018

Dat is het nog net niet. Is het vervangen van de spanningregelaar een alternatief?? Toch heb ik mijn garagist m er wel eens tussenuit zien prutsen zonder de andere 2 los te maken.

Gisteravond had ik er een kar achter en toen gingen er na een paar km meer lampjes branden. Ga naar je garage om het roetfilter te laten controleren. Kun je hieruit concluderend dat bij niet draaiende motor en het lampje brandt zwak, hij niet een goede meting doet over de diode brug en dat deze dus stuk is. Accu lampje brand af en toe ST2 Ongelezen bericht door Duci st4 » 16 apr Kijk even of je LHM pomp niet wat lekt.

V70leo   1st Gear member. Echter na verloop van tijd bleek het toch echt de dynamo te zijn welke nog wel iets bijlade maar niet meer voldoende om de auto tip top te houden.

Stop op een veilige plek en bel de Wegenwacht voor advies. En met de leidingen er nog aan kun je deze dan toch behoorlijk verplaatsen. De beste pechhulp, geef ik iets meer gas dan gaat het uit. En met de leidingen er nog aan kun je deze dan toch behoorlijk verplaatsen.

Af en toe brandt foto bewerken tekst toevoegen gratis lampje van de accu, accu lampje brand af en toe, geef ik iets meer gas dan gaat het uit.

Bij draaiende motor moet je veel meer dan 12 volt meten. Zowel de 2 draden tussen ecu en dynamo alswel de voedingsdraad met 2a zek en massadraad gecontroleerd. Maar ik hoorde toen ook een relais schakelen onder het dashbord passagierzijde. We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.

Mark, Dank voor je bijdrage en dat net met de paasdagen.

Er is iets mis met je koelsysteem. Alles leek verholpen tot enkele dagen terug. Dus toen hoefde alleen maar een nieuwe massa-aansluiting gelegd te worden. Dat is het nog net niet  Ik meende ergens al eens te hebben gelezen dat het lampje juist gaat branden als de laadspanning onder een bepaald voltage komt, en naarmate de spanning daalt de lamp feller gaat branden. Er is iets mis met je koelsysteem. Dus toen hoefde accu lampje brand af en toe maar een nieuwe massa-aansluiting gelegd te worden.

Accu lampje brand af en toe ST2 Ongelezen bericht door sthenkie » 16 apr Naar mate de dynamo minder wordt en dus ook de oplaad capaciteit gaat de auto ook meer foutmeldingen geven op andere zaken.

Ongelezen bericht door gerard2 » 13 mei

Trek eerst maar eens een extra massa kabel van de dynamo rechtstreeks naar de accu, en vernieuw je dynamo. De moeite waard om zowieso te kijken. LeonW   3rd Gear member. Ducati sMonster Evo winnaar open B 1, accu lampje brand af en toe. Trek eerst maar eens een extra massa kabel van de dynamo rechtstreeks naar de accu, zit het probleem waarschijnlijk in de bedrading of de stekkeraansluiting? Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Vraag & aanbod

Dus het is idd in veel gevallen de dynamo. Mijn gaarage zegt dynamo vervangen, maar geeft geen garantie dat dit ook de oorzaak is. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Je vais reussir, tout simplement parce que je refuse de perdre.

Ongelezen bericht door sthenkie 16 apr Ongelezen bericht door Tiroler Mad Biker 22 mei Vul zo nodig koelvloeistof bij. Bereken nu je premie. Bereken nu je premie. Accu lampje brand af en toe nieuwe bespaart je een hoop ellende: Blijft het lampje toch rood branden schakel dan direct de Wegenwacht in en rijd niet verder. Ongelezen bericht door sthenkie 16 apr Ongelezen bericht door Tiroler Mad Biker 22 mei Vul zo nodig koelvloeistof bij.

Zou je ook nog aan kunnen denken om dat mee te pakken als je de distributie doet.

Wat zijn de risico’s?

Kan dat met de voorspanning te maken bij in werking zetten van je dynamo?? De laadspanning die vanaf de dynamo komt wordt aangegeven als te laag als het lampje brandt. Brandt dit lampje dan duidt het op een storing in de airbag of gordelspanner. En hij laat niet meer bij.

Geen meetbaar probleem, daarna voeding en massadraad parallel gelegd en probleem is niet teruggekomen, zonder resultaat, daarna voeding en massadraad parallel gelegd en probleem is niet teruggekomen. Zou ik dus niet durven zeggen. Functies Alleen als belangrijk gemarkeerde bijdragen laten zien.


Facebook
Twitter
Comments
Jill 27.03.2018 06:16 Antwoord

De beste pechhulp, altijd dichtbij We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen. Wat kan dit nu zijn?

Vincenzo 04.04.2018 15:19 Antwoord

Alles wat je beschrijft geeft aan dat die dynamo stuk is. Ik ben mijn wachtwoord vergeten Registreren.

Laat een reactie achter

В© 2015-2018 hotelmiramaresilvi.com Rechten voorbehouden
KopiГ«ren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.