Camping hooghe heide zoover

Geplaatst op: 03.12.2018

Ze hebben zich vermaakt met de trampolines, gratis gebruik van skelters, tafeltennistafels, gratis midgetgolf en heerlijk buitenzwembad niet groot.

Tevens een eetarrangement voor ontbijt en avondeten bij het pannenkoekenhuis Pimpernel genomen. Verder kan je skelters lenen en kan je met een pony en een aanhanger een rondje maken om de camping van ca.

Bewertung abgeben Fotos hinzufügen Videos hinzufügen Unterkunft anmelden Sehenswürdigkeit hinzufügen Infos hinzufügen. Cliquez ici pour plus d'informations Lien vers Zoover sur votre site Cliquez ici pour plus d'informations et d'options pour le widget Zoover. Bij de camping zit een pannenkoekrestaurant waar je terecht kan voor een hapje en drankje. Or write your own review Add review. Er zijn ook chalets op het terrein, maar die zitten 'apart' van de camping.

Tevens een eetarrangement voor ontbijt en avondeten bij het pannenkoekenhuis Pimpernel genomen.

Douche en toilet keurig, camping hooghe heide zoover. Kortom een camping voor oudere maar zeker ook voor de jongere kinderen. Dit is nou echt nog zo,n camping zoals het hoort. Het moest om 10 uur stil zijn op de camping is een familiecamping dus hoort ookmaar werd netjes aangegeven waar we eventueel wel nog toetje met mascarpone zonder slagroom lawaai mochten maken buiten de camping om wat spellen te doen.

Douche en toilet keurig.

Voor kinderen geweldig want veel andere kinderen, trampolines, zwembad, tafeltennis etc. Zoek liever iets anders.
  • Ook rijdt er een aantal keer een treintje. Niks op aan te merken.
  • Mooie grote plekken, schaduwrijk of zon voor ieder wat wils.

Dé kindercamping van Noord-Brabant!

Met Hemelvaart hier vier nachten doorgebracht. Click here for more information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options. Ook voor ouders leuk en voor herhaling vatbaar!

Internet is aan te schaffen voor 7. Voor mindervalide blijft het behelpen maar ze doen hun best om oplossingen te bedenken.

Ou crivez votre propre avis. Must is dan wel om op camping hooghe heide zoover speelveld te staan. Ou crivez votre propre avis. Je loopt zo het bos in en fijne fiets omgeving. Je loopt zo het bos in en fijne fiets omgeving. Choisissez un site internet Zoover. N'hsitez pas lire les avis des voyageurs sur Camping De Hooghe Heide pour tre sr de votre choix et passer de bonnes vacances Berlicum.

21 reviews Campsite De Hooghe Heide

Campsite De Hooghe Heide scores a 7. Het sanitair was mooi en schoon. Onbeschofte beheerder, ongastvrij en lomp. Dort herrschte eine tolle Atmosphäre.

Niks op aan te merken. Dit is nou echt nog zo,n camping zoals het hoort. Niks op aan te merken. Niks op aan te merken. Ausnahmslos ist alles prima organisiert camping hooghe heide zoover Prima versorgt. Internet is aan te schaffen voor 7. Mooi groot speelveld met veel toestellen voor kinderen?

4 Deutsch Bewertungen Camping De Hooghe Heide

Je loopt zo het bos in en fijne fiets omgeving. Zeer vriendelijk personeel, denken oplossing gericht mee. Mooi groot speelveld met veel toestellen voor kinderen.

Eigenaar en personeel staan voor iedereen klaar net als de beheerder die alles goed in de gaten hield. Dit is nou echt nog zo,n camping zoals het hoort. Klicken Sie hier quiche zalm courgette roomkaas weitere Informationen.

Klicken Sie hier fr weitere Informationen. Numro 1 de 2 campings en Berlicum. Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, attraction. Eigenaar camping hooghe heide zoover personeel staan voor iedereen klaar net als de beheerder die alles goed in de gaten hield, camping hooghe heide zoover. Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, attraction.

Camping De Hooghe Heide

Een rustige en gezellige camping. Voir les avis en langue étrangères. Wij zijn met drie kinderen onder de 6 jaar in de meivakantie naar deze camping geweest.

Tevens een eetarrangement voor ontbijt en avondeten bij het pannenkoekenhuis Pimpernel genomen. Het moest om 10 uur stil zijn op de camping is een familiecamping dus hoort ookmaar werd netjes aangegeven waar we eventueel wel nog camping hooghe heide zoover lawaai mochten maken buiten de camping om wat spellen te doen. Ajouter une valuation Dposer des photos Dposer des vidos Ajouter weer sharm el sheikh hbergement Ajouter un point d'intrt Ajout d'informations hbergement.


Facebook
Twitter
Comments
Mirela 11.12.2018 09:42 Antwoord

De ontvangst is geweldig, niets is teveel.

Bernardina 20.12.2018 02:40 Antwoord

Bij de camping zit een pannenkoekrestaurant waar je terecht kan voor een hapje en drankje. Ze keek goed naar de gemiddelde leeftijd en verzon daar dan een spel bij.

Hermannes 21.12.2018 09:03 Antwoord

Select an international website Zoover.

Laat een reactie achter

В© 2015-2018 hotelmiramaresilvi.com Rechten voorbehouden
KopiГ«ren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.