Het weer aan de bodensee konstanz

Geplaatst op: 05.05.2018

Bekijk hier de weersverwachtingen   Meer over Bodensee Bodensee informatie Bodensee toerisme wikipedia Startpagina Waar kun je naartoe?

Het Konstanzer Seenachtfest heeft zijn cultstatus allang verdiend. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Laatste kwartier vr 30 nov Genieten van de tulpenbloei op het eiland Mainau   Zomertip: Blijf op de hoogte. Konstanz is de grootste stad aan de Bodensee en tegelijkertijd de enige Duitse gemeente aan de zuidelijke oever van het meer.

Weerplaza wereldweer Europa Duitsland Konstanz. De Bodensee heeft een een gematigd maritiem klimaat met aangename zomermaanden en koele maar zelden echt koude wintermaanden. Weerplaza wereldweer Europa Duitsland Konstanz. Het dichtstbijzijnde weerstation voor deze locatie is op 2,3 km afstand. Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen.

  • Het meer grenst behalve aan Duitsland ook aan Oostenrijk en Zwitserland.
  • Cultstad Konstanz Konstanz is de grootste stad aan de Bodensee en tegelijkertijd de enige Duitse gemeente aan de zuidelijke oever van het meer. Konstanz is de perfecte uitvalsbasis De Bodenseemetropool is de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes met een rondvaart- of zeilboot.

Het weer de komende 48 uur

Weersverwachting Konstanz voor vandaag en morgen. Het klimaat van de Bodensee  Duitsland De Bodensee of Bodenmeer vertaald in het Nederlands is een groot meer in het zuiden van Duitsland. Wordt het lekker weer of niet? De wind waait uit het zuidwesten en is matig, windkracht 3. Volg de vissen van de Rijn op hun tocht vanaf de bergbeek via de Bodensee tot aan de havenbekkens van Rotterdam.

  • Weerbericht korte termijn Het klaart vanavond geleidelijk op en de kans op neerslag neemt af in Konstanz, met vanavond nog wel regen. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer.
  • August Het Konstanzer Seenachtfest heeft zijn cultstatus allang verdiend.

In talrijke winkels kun je naar hartenlust snuisteren en shoppen en op een van de vele terrasjes kun je heerlijk in de zon zitten, het weer aan de bodensee konstanz. In talrijke winkels kun je naar hartenlust snuisteren en shoppen en op een van de vele terrasjes kun je heerlijk in de zon zitten. Konstanz is de perfecte het weer aan de bodensee konstanz De Bodenseemetropool is de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes met een rondvaart- of zeilboot.

May Vier dagen lang vormt de historische oude stadhaven van Konstanz het perfecte decor voor een van de oudste en belangrijkste watersportevenementen tussen Kiel en Genua? May Vier dagen lang vormt de historische oude stadhaven van Konstanz het perfecte decor voor een van de oudste en belangrijkste watersportevenementen tussen Kiel en Genua. May Vier dagen lang vormt de historische oude stadhaven van Konstanz het perfecte decor voor een van de oudste en belangrijkste watersportevenementen tussen Kiel en Genua.

Meteorologische winter start zacht en herfstachtig

Een auto- en personenpont vaart regelmatig heen en weer tussen Konstanz en het romantische wijnstadje Meersburg aan de noordkant van het meer. Dat is 14 minuten korter dan vorige week. Bezoek de kerstmarkt van Konstanz. Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen?

De temperatuur stijgt tot 13 C overdag en 8 C 's nachts. Weerplaza wereldweer Europa Duitsland Konstanz, het weer aan de bodensee konstanz. Of breng een bezoek aan de pinguns, altijd een feest. Vanaf dinsdag neemt de kans op neerslag weer af en daalt de temperatuur tot 7 C overdag en 2 C 's nachts.

Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag. In talrijke winkels kun je naar hartenlust snuisteren en shoppen en op een van de vele terrasjes kun je heerlijk in de zon zitten.

Recordwarme zondag op komst

De daagse weersverwachting Konstanz. Er zijn genoeg redenen om je vakantie door te brengen in Konstanz: In talrijke winkels kun je naar hartenlust snuisteren en shoppen en op een van de vele terrasjes kun je heerlijk in de zon zitten.

Weerbericht korte termijn Het klaart vanavond geleidelijk op en de kans op neerslag neemt af in Konstanz, altijd een feest. Alice in chains nutshell lyrics meer dan 65 jaar wordt hier in augustus een van het weer aan de bodensee konstanz grootste openluchtfeesten aan de Bodensee houden!

Bezoek de kerstmarkt van Konstanz? Weerbericht korte termijn Het klaart vanavond geleidelijk op en de kans op neerslag neemt af in Konstanz, altijd een feest. Bezoek de kerstmarkt van Konstanz. Het Konstanzer Seenachtfest heeft zijn cultstatus allang verdiend? Als meer dan 65 jaar wordt hier in augustus een van de grootste openluchtfeesten aan de Bodensee houden.

Uitjes in Konstanz

De samenstellers van deze site voelen zich dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade in wat voor vorm dan ook die mogelijkerwijs ontstaan zou zijn door beslissingen van derden op basis van door ons beschikbaar gestelde informatie.

Bodensee informatie Bodensee toerisme wikipedia Bekijk hier de weersverwachtingen   Meer over Bodensee Bodensee informatie Bodensee toerisme wikipedia Een auto- en personenpont vaart regelmatig heen en weer tussen Konstanz en het romantische wijnstadje Meersburg aan de noordkant van het meer.

De Bodensee is een zoetwatermeer dat hoofdzakelijk wordt gevoed door de Rijn. Het meer is ongeveer 75 kilometer lang en gemiddeld ongeveer 15 kilometer breed. Gallen-Bodensee Thurgau Bodensee Bodensee steden. Het meer is ongeveer 75 kilometer lang en gemiddeld ongeveer 15 kilometer breed.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

В© 2015-2018 hotelmiramaresilvi.com Rechten voorbehouden
KopiГ«ren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.