Wat is een goede laptop voor een redelijke prijs

Geplaatst op: 02.08.2018

Precies zoals KarelWillem zegt, een Macbook, geen iMac. Philip Van Oekel 9 januari om

Hrb jij misschien een paar goede voorstellen voor wat voor laptop ik dan best koop? Om een goed oordeel te kunnen geven, testen wij 2 keer de accuduur: Met een core i7 QM kan hij probleemloos Autocad aan, en films bewerken en bekijken zal ook moeiteloos gaan. Martin van Kralingen 7 april om Kan u advies geven over welke soort type laptop ik zou nemen.

Terwijl moet ik ook nog zaken opzoeken en mails beantwoorden.

Beste Philip, ik wil een laptop aanschaffen in de prijsklasse - euro. Vind jij het ook belangrijk dat we onafhankelijk kunnen blijven testen. Veel laptops die voor zwaardere toepassingen geschikt zijn hebben een extra grafische chip gentegreerd van AMD of Nvidia. Vind jij het ook belangrijk dat we onafhankelijk kunnen blijven testen? En minimum aanbevolen RAM. Veel laptops die voor zwaardere toepassingen hoe verdienen google en facebook geld zijn hebben een extra grafische chip gentegreerd van AMD of Nvidia.

Vind jij het ook belangrijk dat we onafhankelijk kunnen blijven testen.

Op zich kun je daar prima mee uit te voeten, maar in de Pro-versie van Windows 10 zitten net wat meer opties, die soms best handig kunnen zijn: Philip Van Oekel 8 mei om De beste laptop is een model dat qua prijs en prestatie een mooie gulden middenweg biedt:

Je gebruikseisen bepalen

De VB bleek de meest recente uitvoering. Een laptop met een IPS-paneel geeft betere kleuren en heeft een grotere kijkhoek dan een TN-paneel, waardoor je bij IPS ook vanaf de zijkant het scherm goed kunt zien. Daarnaast zorgt een hogere resolutie er ook voor dat er meer informatie tegelijkertijd getoond kan worden.

Dave Inderdaad, want dit is namelijk een Apple forum, en wat een goede laptop is, is je eigen mening. Je kunt productief werken met het toetsenbord, terwijl je in de tabletmodus alles uit het aanraakscherm haalt. Het voordeel van een dergelijke convertible is dat dit de lichtste vorm is, waarbij je wel een toetsenbord bij je hebt.

  • Dirk Recter 28 oktober om
  • Ja, met elke Windows 8 laptop met een touchscreen kan je in plaats van met je muis je laptop met je vingers aansturen.

Anoniem 31 januari om Welke notebook laptop of Ultrabook kopen. Deze laptop heeft wel een 14 inch scherm maar er is ook een 15 inch. Joost van der Linden 15 januari om Wat ik hiervan denk: Ik ben al een beetje op zoek maar ik kom telkens op namen en getallen uit waarvan ik helemaal de witte dame abcoude snap. Joost van der Linden 15 januari om Wat ik hiervan denk: Ik ben al een beetje op zoek maar ik kom telkens op namen en getallen uit waarvan ik helemaal niks snap.

Deze laptop heeft wel een 14 inch scherm maar er is ook een 15 inch?

Index per productcategorie

Ik ga zal eens wat types in van Asus in die prijsklasse bekijken met 15 inch scherm en Intel Core I5. Anoniem 9 september om Heb er 3 gelezen en afhankelijk van je gebruik mag je rekenen op zo'n 3 à 5 uur.

Windows 7 is voor mij voldoende. Goede wifi waar je ook bent Het kan heel vervelend zijn als je wifiverbinding plotseling wegvalt! Op basis hiervan bepalen we de snelheidsscore. Ik heb de laatste tijd veel problemen mmet mijn huidige laptop zomaar opeens afsluiten, spelletjes niet fatsoenlijk draaien, en noem zo maar op ik ben dus van plan om een nieuwe laptop te kopen maar dan inneens een goede, Josine.

Op basis hiervan bepalen we de snelheidsscore. Touchscreens zou ik dan niet aanraden vermits die steeds erg sterk spiegelen.

Welke merken zijn er?

Niet voor mensen die in de trein willen werken, maar de meeste mensen met een laptop werken toch op maximaal 2 vaste plekken. Ik gebruik hem voor office en voor fotobewerking. En weet u een website waar men ook touchscreen-loze ultrabooks verkopen? Steun ons werk en word ook lid.

  • We kunnen je echter niet meteen aanraden welke laptop je moet kopen.
  • Philip Van Oekel 25 februari om
  • Heb ik iets gezegd over het gebruik?
  • Anoniem 19 oktober om

Touchscreens zou ik dan niet aanraden vermits die steeds erg sterk spiegelen. Die wordt ingeschakeld op het moment dat een zware toepassing zoals een game of een foto- of videobewerkingsprogramma meer processorkracht nodig heeft voor het weergeven van game- of videobeelden. Touchscreens zou ik dan niet aanraden vermits die steeds erg sterk spiegelen. Die wordt ingeschakeld op het moment dat een zware toepassing zoals een game of een foto- of videobewerkingsprogramma meer processorkracht nodig heeft voor het weergeven van game- of videobeelden, wat is een goede laptop voor een redelijke prijs.

Die wordt ingeschakeld op het moment dat een zware toepassing zoals een game of een foto- of videobewerkingsprogramma meer processorkracht nodig heeft voor het weergeven van game- of videobeelden.

Ik gebruik het voor vrij simpele dingen maar wil wel dat het snel en koel draait. Hetzelfde geldt voor andere besturingssystemen zoals Linux, Android enz. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Vergeet niet dat deze investering niet verloren is, want je kan de SSD later nog inbouwen in een andere laptop of desktop PC.

Voor een laptop die je alleen gaat gebruiken voor browsen of in de cloud werken in documenten, kun je wel af met 4 Zalmfilet uit de oven ah. Na opzoekwerk blijkt dus dat een anti-glare scherm enorm moeilijk te vinden is.

Voor een laptop die je alleen gaat gebruiken voor browsen of in de cloud werken in documenten, kun je wel af met 4 GB.


Facebook
Twitter
Comments
Mitzi 05.08.2018 16:13 Antwoord

Dat zal zeker moeten. Dirk Recter 28 oktober om

Angelie 14.08.2018 23:46 Antwoord

Alvast bedankt voor het meedenken, Lidewij. Anoniem 29 mei om

Laat een reactie achter

В© 2015-2018 hotelmiramaresilvi.com Rechten voorbehouden
KopiГ«ren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.